Meniu
Cosul tau

Termeni si conditii


Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. recomandam citirea cu atentie a acestora. cofetictac.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "termeni si conditii".

CofeTicTac.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.cofetictac.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei cofetictac.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.cofetictac.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru cofetictac.ro sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a cofetictac.ro asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.cofetictac.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea cofetictac.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. folosirea fara acordul cofetictac.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. se permite folosirea site-ului www.cofetictac.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de cofetictac.ro pe site-ul www.cofetictac.ro, politica de preturi

cofetictac.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. produsele comercializate prin intermediul www.cofetictac.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. din acest motiv cofetictac.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate includ tva (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari cofetictac.ro in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. in aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari cofetictac.ro. daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. in cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii produsului.

cofetictac.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia cofetictac.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul www.cofetictac.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. din acest motiv, cofetictac.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.cofetictac.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. cofetictac.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.cofetictac.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre cofetictac.ro la adresa de e-mail  info [at] cofetictac.ro. in cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul cofetictac.ro. produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. comenzile plasate pe site-ul www.cofetictac.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre EuPlatesc in numele cofetictac.ro.

cofetictac.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. pentru a vedea perioada in care ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv sau comunicarea este facuta la momentul confirmarii comenzii in functie de cerintele comenzii. Nu facem livrari prin Posta Romana. CofeTicTac.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

- 30 lei pentru orice localitate fara km suplimentari. In cazul comenzilor personalizate costul de livrare poate sa difere si se stabileste impreuna cu clientul la confirmarea comenzii.

Livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

cofetictac.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de cofetictac.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de cofetictac.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de cofetictac.ro de la acest client.

5. Garantia produselor

www.cofetictac.ro ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. conditiile de garantie sunt in conformitate cu legea 449/2003 si o.g. 21/1992. la solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. in cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Informatii despre returul produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu www.cofetictac.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Astfel, produsele cumparate din www.cofetictac.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (info [at]cofetictac.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. produsele trebuie returnate prin curier rapid. puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv posta romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie.

www.cofetictac.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. comenzile care au fost ridicate de la sediul www.cofetictac.ro sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.cofetictac.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.cofetictac.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. cofetictac.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

CofeTicTac.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. in cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii cofetictac.ro si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa info [at]cofetictac.ro

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.cofetictac.ro este gazduit de serverele unei terte firme. cofetictac.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. cofetictac.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.cofetictac.ro. cofetictac.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cofetictac.ro. pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.cofetictac.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. mesajele trimise respecta legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. cofetictac.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.cofetictac.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.cofetictac.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. in acest context, cofetictac.ronu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

CofeTicTac.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca cofetictac.ro are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate

cofetictac.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. aceste informatii vor putea fi folosite de catre cofetictac.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. furnizarea datelor personale catre cofetictac.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info[at] cofetictac.ro.

cofetictac.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.cofetictac.ro sunt transmise pe cale electronica, cofetictac.ro nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. la sesizarea utilizatorilor, cofetictac.ro va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre cofetictac.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului cofetictac.ro, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. CofeTicTac.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

cofetictac.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. Dreptul de a cere cofetictac.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 2. Dreptul de a cere cofetictac.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor legii nr. 677/2001;
 3. Dreptul de a cere cofetictac.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
 4. Dreptul de a cerecofetictac.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info[at] cofetictac.ro. www.cofetictac.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

cofetictac.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. cofetictac.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.cofetictac.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.cofetictac.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre cofetictac.ro a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.cofetictac.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.cofetictac.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

www.cofetictac.ro foloseste cookie-uri. navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici.

 • Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim retargeting.bz (adresa: str. vasile lascar, nr. 178, sector 2, bucuresti, cod unic de inregistrare (cui): ro34270947, nr. inreg. registrul comertului: j40/3525/23.03.2015, e-mail: info@retargeting.biz, numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.
 • Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.
 • Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ
  Adresa ip (inclusiv posibila locație), browser, order id, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, os, ip location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, like pe facebook, vizitat pagina de ajutor.
 • Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.
 • Pentru a-si presta serviciile, retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din eea si sua (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul scutului de confidențialitate ue-sua,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.
 • Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui retargeting.biz la aceste informatii. acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. in consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.
 • Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de retargeting.biz trimite un e-mail la adresa info [at] cofetictac.ro.

11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.cofetictac.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. fiind de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare a site-ului www.cofetictac.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.