Meniu
Cosul tau

Prelucrarea Datelor

 • Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al cofetictac.ro, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

  Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

  Cine suntem si cum ne puteti contacta

  Cofetictac.ro este denumirea comerciala al COFETARIA TIC TAC 2000 IMPEX SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, sectorul 3, Constantin Brancusi, nr 11,cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/6188/1998, cod unic de inregistrare fiscala RO 10742287. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

  Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@cofetictac.ro sau prin posta sau curier la adresa Constantin Brancusi nr.11, Sector 3, Bucuresti

   Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

  In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:

  • Cand va creati un cont pe cofetictac.ro , ne transmiteti adresa de e-mail, telefonul, numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, datele cardului bancar;
  • Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.
 • Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

  Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor cofetictac.ro in beneficiul dumneavoastra

  Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

  • Crearea si administrarea contului in cadrul platformei cofetictac.ro;
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  • Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  • Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre cofetictac.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

   2. Pentru Marketing

   Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite, prin canale de comunicare electronica (e-mail/SMS/mobile push/webpush/etc.) newslettere generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale asemanatoare, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs, si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

   In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil, exprimat prin bifarea casutei “Doresc sa primesc newsletter-ul saptamanal cu noutatile si campaniile exclusive cofetictac.ro. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

   • Modificarea setarilor din contul de client;
   • Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
   • Contactarea cofetictac.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.
  • In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs in cel mai scurt timp posibil cererii dvs.

   3.  Pentru apararea intereselor noastre legitime

   Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

   • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei cofetictac.ro fata de atacuri cibernetice;
   • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
   • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
  • Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

   Cat timp pastram datele cu caracter personal

   Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma cofetictac.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

   Cui transmitem datele cu caracter personal

   Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

   • furnizorilor de servicii de curierat;
   • furnizorilor de servicii de plata/bancare
   • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
   • furnizorilor de servicii IT;
   • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor noastre.
  • In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

   Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

   Cum protejam securitatea datelor cu caracter personal

   Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

   Pastram datele dvs cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si asigurand redundanta stocarii.

   In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atenţia ca transmiterea informaţiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor reţele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terţe parţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

   Ce drepturi aveti

   Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

   Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

   Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului cofetictac.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

   Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

   Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.


   Drepturile vizate si descrierea acestora

   Accesul

   Puteti sa ne cereti:

   • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
   • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
   • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
  • Rectificarea

   Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

   Stergerea datelor

   Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

   • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
   • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
   • dati curs unui drept legal de a va opune; sau
   • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
   • ne revine o obligatie legala in acest sens.
  • Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

   • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
   • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  • Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

   Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul cofetictac.ro si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la cofetictac.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica. In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar cofetictac.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului cofetictac.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

   Restrictionarea prelucrarii datelor

   Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

   • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
   • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
   • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
   • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.
  • Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

   • avem consimtamantul dumneavoastra.; sau
   • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
   • pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.
  • Portabilitatea datelor

   Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

   • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
   • prelucrarea se face prin mijloace automate.
  • Opozitia

   Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

   De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

   Luarea de decizii automate

   Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

   • produce efecte juridice cu privire la dvs; sau
   • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
  • Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

   • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
   • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau
   • se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit.
  • Plangeri

   Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

   • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
   • B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;
   • Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
   • E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

  • Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.
    

   Reamintim faptul ca ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

   • prin e-mail la adresa: cofetictac.ro sau
   • prin posta sau curier la adresa: Constantin Brancusi nr 11, Sector 3, Bucuresti