Meniu
Cosul tau

Conditii de returnare

  1. Orice produs cumparat de pe site-ul cofetictac.ro, poate fi returnat in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii coletului. In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de cofetictac.ro beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.
  2. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea produsului cat si ambalarea sa fie corespunzatoare pentru ca produsul sa ajunga la noi in aceleasi conditii in care a fost livrat.
  3. Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile. In cazul achitarii produselor prin cardul bancar, direct pe site-ul nostru, veti primi o notificare prin e-mail (va rugam sa verificati si in spam), imediat ce contravaloarea produselor a fost returnata.
  4. Costurile de returnare intra in sarcina magazinului. Daca doriti returnarea produsului nu trebuie decat sa completati formularul de returnare si noi trimitem curierul la dvs.

Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc) cofetictac.ro isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Scopul nostru este confort si satisfactie 100%: comanda, livrare, customer service. Daca nu sunteti multumit(a) de produsul cumparat (din orice motiv), va rugam sa ne contactati telefonic. Promitem sa facem totul pentru a-ti indeplini cerintele!