Meniu
Cosul tau

Blog Cofetaria TicTac RSS Feed

22 apr. Cofetaria Tic Tac isi prezinta propriile secrete din spatele unui tort la comanda
0 570
Gustul este cel care aduce in prim plan bucuria papilelor gustative ale oamenilor, insa, aspectul este cel care atrage cele mai multe priviri ale pasi..
22 apr. Meleagurile de basm ale torturilor de botez – Cofetaria Tic Tac
0 478
Meleagurile de basm ale torturilor de botez – Cofetaria Tic TacIn materie de torturi, exista acum atat de multe optiuni si modele disponibile, incat c..
22 apr. De ce prajiturile sunt mai bune atunci cand sunt realizate cu dragoste?
0 409
Cu siguranta ati intalnit pana acum acele prajituri care, desi pareau delicioase, v-au dezamagit in privinta gustului. Nu v-ati intrebat niciodata de ..
22 apr. Sfaturi pretioase pentru fastuoasa ceremonie a taierii tortului de nunta
0 423
Cu totii suntem la curent cu faptul ca taierea tortului de nunta este o traditie foarte veche, ce are ca semnificatie angajamentul pe care mirele si m..
22 apr. TOP 4 cele mai bune idei de candy bar-uri
0 387
Daca sunteti o persoana pasionata de deserturi si v-ar incanta prezenta unui candy bar la urmatoarea petrecere pe care o veti organiza, va oferim in c..
22 apr. Cum sa decorezi tortul in functie de ocazie
0 394
Piesa centrala a oricarui eveniment mai special (botez, aniversare, nunta, avansare in post etc) este tortul. Atunci cand toti se aduna in jurul acest..
22 apr. Care sunt cele mai racoritoare prajituri pentru sezonul cald?
0 426
Se pare ca vara ne bate la usa, nu-i asa? Ei bine, asta nu inseamna ca desi temperaturile nu se opresc din a ne surprinde, noi trebuie sa uitam de pap..
22 apr. 5 sfaturi pentru a organiza un candy bar reusit pentru orice eveniment
0 812
Candy bar-ul reprezinta un element prezent tot mai frecvent la orice eveniment deosebit. Pe langa faptul ca atrage toate privirile invitatilor, ii mai..
Afişare 1 - 8 din 17 (3 pagini)